Walla

Tjenare tjenare nu va de jag igen. Dagen har vart ganska crazy eller crazy o crazy Calle fick för sig att sticka ut o springa så vi stack till berga me Anton och sprang milen sen stack vi hem till Calle o styrkefysa lite så vi tränade hela kroppen o juste vi tog lite muskel pulver som ska undanhålla mjölksyra osvosv så nu e vi stora som berg alle sammans, eller aa de kan man ju tycka vad man vill om men men nu ska a sticka hare gött allesammans! Ps: en kyckling tappar fjädrarna när den blirnstressad.

Tjosssan!

Tjingeling kisar! Idag är en sån där seg dag då man bara vill ligga kvar i sängen, men eftersom man är så flitig så ska man röra sig mot gymmet snart.
gårdagen bjöd på massa bus, började bra och slutade bra, och det där i mellan var bra, så det blev en rätt bra dag. Jag och Borken gled mot jeppe vid 2 tiden där vi mötte upp viktor, sen rullade vi vidare och träffade karl och några. senare gled vi hem till jeppe där jag, borken, viktor och niklas och så givetvis jeppe sov. så idag blir det väll bara ta det allämt koooool lugnt efter gymmet!
Simma lugnt!
Tyckte den här låten passade in på min inställning just nu...
PS! Ditt hjärta slår över 100.000 ggr per dag.

Si så där ja!

Tjenare alla sörplande sugrörs suplare! Läget ligger till såhär att jag kom precis innanför dörrarna efter jag skjutsat hem Sof-ia pga hennes buss gick inte förrens vid 6 osvosv... dagen/kvällen har gått ut på att glidit in till stan för att köpa ett par skor, men det hittade man förstås inte. Så efter det så åkte jag och sof-ia som tidigare vart med i stan till VH för att träffa resten av talgoxarna. Vi mötte upp dom sen så drog vi med för att calle skulle käka, efter det så pimpade vi Calles byxor för han tyckte det var lite för varmt med dom ute (bild läggs upp, sedan s¨rullade vi till handen för att träffa borken och gustav, sär tog vi även farväl av Calle och tobbe som skulle vidare. Jag,sof-ia, borken och gustav drog iväg till Donken för att ta något lätt av svulla, sedan mot statoil där vi träffade osten och emma. Vi stod där ett tag och snacka skit, sedan gled man hemmåt, och nu sitter jag här!
Calle får en väldigt skön pungspark/stamp
Ppppimp my pant, you just got your pant pimped!
PS! Det är mer kollektiva samtal på Fars Dag än någon annan dag.

woopwoop

hallåja, vakna nyss upp till ett molningt stockholm... fan vad jag hatar sverigés väder! men idag blir det iaf gym med talgoxe nr0 (tobbe).det blir jö nirr. BTW har ni hört talas om Den Svenska Björnstammen? dom har grymt skön musik! check it out ;-) aja men nu kallar duscheeeeen! ps: en potatis, ett äpple och en lök smakar likadant om man håller för näsan. alla smakar sött

Någon som är sugen?

är är cykeln som jag hade tänkt att sälja. Det är en Scott yz0 som kostar 7995 i affär. Jag har lagt ner 3500 för att fixa singlespeed och nytt bakhjul till den, samt lite stylingdelar, så jag hade tänkt 5200:- för den. Om du är sugen så kan du ringa eller smsa till mig på numret 0768497941.
H
PS! Antarktis är den enda kontinent som det inte finns reptiler eller ormar på

TjaaFan

Hejsan hoppsan, har precis lagt ut min cykel på blocket, någon som vill köpa? Ring 0768497941 priset ligger på 5200 de e en schyst hoj singelspeedad scott yz0 som jag behandlat väl o lagt ut över 3500 på så hör av er om ni e sugna. Bild kanske kommer på cykeln men inte säker. Men vad händer idag då?? Ääh blir nog te gymmet o pumpa lite sen bara ha en chill dag lixom. Tjarrå de va lite snabt från mej. Ps: pärlor smälter i vinäger.

Totally fucked up!

Tjululululul läsare. Just nu sitter jag och chillar med statsen framför datan. Väntar på att Sofia ska komma hit, sen ska man väll glida ner till maxi och köpa en platta cola eller nått, sen blir det förmodligen gymmet också ikväll om man lyckas hålla orken och humöret på topp som just nu. Nej men det var väll allt för den här gången tror jag, vi hörs senare. Ciao! PS! Kvinnor är bättre än män på att känna lukter. Lite jämställdhet sådär en onsdag eftermiddag är perfekt tycker jag.

TjoppTjopp!

Truddelutt alla goingar där ute! Kom nyss innanför dörrana, så direkt till sängen för är så galet seg och trött och allt vad man nu är. Idag har jag vart på gymmet jobbat lite osv osv... sen runt 7tiden drog jag iväg till huddinge för att träffa en homie. Spenderade resten av dagen där fram tills typ 10 halv 11 då jag började rulla hemmåt. Nu ska jag väll checka en rulle och kanske äta lite sen blir det natti natti för min del. Swim cool. PS!Den kvinloga sjöhästen är den enda kvinnan i världen som har kvar deras unge i magen tills ungen är utvecklad tillräckligt och redo för att födas.

WzzazazzZazazazazazZazazZzZZazazap

Ötzzzzzz. Idag har vart en superduperjätteüberseg dag efter som jag legat i sängen bara. Men Annars är det soft! Fast börjar bli lite sjuk oxå...:/ men aja fuck it som man brukar säga! Ikväll styr det mot Anton med nåra buddies eftersom hans päron är i daaaaaalarna.. Join us? (0702927792) ;))) btw, undrar om det finns någon här ute som har lust att köpa min gamla iPad? Har lite sprickor i skärmen men det går att laga! Säljer för ca 2000:) men nu räcker det för tillfället! Tack å hej leverpastej! Ps: en toarulle räcker ungefär 5 dagar i ett badrum!

cillish!

tjenare alla glada blogg läsare, tänkte berätta lite om dagen som har varit o den som komma skall. Idag har inte hänt något typ eller iaf på dagen men natten va ju fylld av händelser, en av dom va att vi fick gå en jävla massa. O allt började hos talgoxen Jonatan där de var poker kväll och i denna turnering spelade följande grabbar: Jag, Jonte, Calle, Anton, Osten och Emil. Men när vi hade spelat en stund så bestämde vi oss för att ta en liten paus, som inte blev så liten till slut. De var då allt började. Vi gick alltså från jonte till jordbro men när vi hade kommit en bit så behövde Emil tagga hem så han stack, sen försvann jonte också hemåt efter en stund så de va bara jag, calle, anton o osten kvar som gick hela vägen. Eller gick o gick vi tog faktiskt bussen till jordbro från handen. Men efter att vi yrat runt en stund i jordbro så kom Elias och Rasmus som vi va med en liten stund sen drog vi tillbaka till handen för att sticka hem till jonte, o på den vägen hände massa spännande saker, som hittade däck som vi rullade runt, sen skulle vi åka snowboard/skateboard på en liten platta av metall som vi hittade o de gick ju inte så bra:p men sen tillslut kom vi hem till jonte då va klockan typ 06.00 så vi hade gått runt hela natten. Men vi hade en väldigt bra överraskning till honom som vi släpat på. De va lite om de men nu sitter ja i sängen o e skiit trött. o imorron blir de kanske grönan med Tina, Mina o kanske Calle de blir kuul:) De va allt för mej hejsvejs! Ps: Bebisar börjar drömma innan dom föds.

Wäää

Goddag alla! Kom nyss hem till Tobbe med anton och skriver detta i väntan på att Tobbe ska duscha klart! Ikväll blir det kanske bio eller drar och äter.. Får se! Dagen har varit sjuuukt seg eftersom vi var uppe hela natten och vi har gjort absolut ingenting idag:p Till er som vill veta vad som hände inatt har jag bara en sak att säga er: JORDBRO! Då fattar man typ... Men vi gick iaf mycket! Nu blev Tobbe klar! Arrivederci! Ps: 99% av alla pulpor som köps är till för dekoration!

Guuut Morgun!

Morsning korsning alla go´a!
Just nu så sitter jag och tobbe och kollar film medans Calle, Anton och Osten ligger och sussar sött. Det började med att dom 4 kom till mig strax efter 6 då dom vart ute och glidit runt i haninge hela natten, så då väckte dom mig, och vi chilla runt hos mig ett tag, efter en stund så somnade Osten och Calle, så jag, Tobbe och Anton tog mopparna och rullade till Statoil för en kopp färskt nybryggt kaffe. Sedan gled vi hemmåt, drog på en rulle. Så nu sitter vi här och halvsover. Well Well ska väll väcka dom andra om typ en timme för att åka in till stan och äta. Resten av dagen går väll ut att ta dte lugnt och tjäna in all den förlorade sömn man gick miste om i natt. Ally för den här gången. Simma lugnt, Ciao!
PS! En rått kan klara sig längre utan vatten än en kamel.

Stooolt!

Känner mig riktigt stolt som vinnare av den första delen i våran egna lilla poker turnering, riktigt nöjd än så länge, gick skit i början men sen vände jag allt och vann! hittade en låt som jag tycker passar in på mig för tillfället! Enjoy!
PS! Långa människor har större chans att få cancer.

PapapaPokerface

Poker här i huset! Jag har redan förlorat den här rundan men potten ligger på 3500:- Anton ser ut att vinna! Talgoxarna på plats med Christian foxberg, Anton westphal och Emil åhman. Rasmus stark är på ingång med sina boys också! 7x24 st coca cola och 3 kg godis som grädde på moset! Men nu måste jag vara dealer! Tjarrå!!!! Ps: öronen och näsan slutar aldrig växa!

Wazzzzaaappp?!

Yoo nigghas! För tillfället så sitter jag och Calle at my crib och lyssnar musik och väntar på att Tobbe ska ringa så vi kan dra och möta han. Efter det så ska vi rulla mot Nicksta för att chiiiillla. Ehm... Så mina goda läsare vad tycker ni, ska vi ha en frågestund här på bloggen, bara att säga tills isf så fixar vi ihop något grymt.
Simma lugnt, det lär vi göra iallafall.
Ciao!
PS! En bläckfisks öga är rektangulärt.

alone again!

tjooo! calle drog precis till amanda så nu är man själv igen... nu ska man väll kila vid datan tills man faller in i sin skönhetssömn, wellwell det var väll alt för den här gången.
Ciao!
PS! Din hjärna är med aktiv när du sover än när du är vaken

Right noooow!

Tjing tjong!
Just nu så sitter jag, tobbe och calle hos mig och gamblar poker, vi är riktiga gamblers, spelat bort sisådär 45 miljoner... but life goes on som man säger.
Vi har tagit en tripp med talgoxmobilen till maxi och tillbaka, där vi dels åt MC´DONALDS och gled runt och var coola.
Resten av kvällen består av absolut ingenting, calle ska till amanda och ja ni vet.... Tobbe ska sova i en conteiner i brandbergen, allt är som vanligt med andra ord. Nej nu ska jag återgå till gamblandet. Simma lugnt!
Ciao!
PS! En människas bilnkar med ögat ungefär 4.200.000 gånger per år
HJÄÄÄLP en moppe?!?!?!?!?

Kort info!

Kom nyss ut till landet Årsta! Ska hämta Tobbe här och talgoxemobil åka till jonte härifrån! Chill.... Senare ska jag träffa Amanda som har kommit hem från nåt ställe ute på landet! Soft.. Btw hoppas alla har kollat på våra videos!! Ps: en gurka består av 96% vatten!

Somliga har fantasi


Panga på baa

Tjaa fan, hoppas ni fortsätter läsa bloggen ni som gör de o även visar era vänner... Dagen började me att ja vakna, o sen låg ja i sängen o spela lite poker på min iphone fick jäla mycke cash asså. Nog om de nu kommer dagens schema. Idag väntar en spännande paintbal fight som börjar kl 14.45 kulkul. Men efter de vete fan va som händer blir väll att tagga hem o chilla en stund, sen ta telefonen o ba ringa någon o hitta på något. Men nu ere tajm för mig att säga hejdå så hejdå alla glada! Ps: bara 55% av alla amerikaner vet att solen är e stjärna.

Habbadabba

Tjabba tjena hallå! Vaknade för en stund sen, så har precis checkat lite film osv osv... Nu blir det att åka iväg och biffa sig på gymmet en stund, sen så får man se vad denna dag har att bjuda på, lite halvkasst väder så blir nog inte att kila iväg och bada idag, men mer om dagens händelser får ni senare! Simma lugnt Ciao! PS! 70% av alla kvinnor gillar att få eller ge oralsex... sug på den ni! haha lite dgashumor sådär, är man vitsig måste man ju visa det

Tjulululu

Soooft att äntligen komma hem och slänga sig in the masterbed efter en lååååååång dag med bad, moppe, skrämma barn osvosv... Dagen började tidigt med att åka från Amanda till jonte där det väntade lite jobb. Dit kom sedan Anton och Tobbe och vi bestämde oss att dra till nicksta innan hopptornet stängde för att styla med lite schyssta volter från 10an! kvällen bestod mest av att köra mopperace över hela haninge! Klart som fan att jag vinner! (som alltid) men nu blire film! Ha de gött!!! Ps: Muhammad är världens vanligaste förnamn!!

Tjarrå

Tjingeling!
Äntligen klar med dagens jobb. Calle har vart här någon timme nu och Anton och Tobbe kom nyss så vi drar till nått ställe och badar nu, möjligtvis nicksta (99%)
laddat upp lite bilder som alla vill, det kommer fler ikväll.
Aja ska kila nu, simma lugnt!
Ciao
PS! Man kan leda en ko upp för en trappa, men inte neråt.

Some bilds!

Chillin
Svettigt värre
Gott...

Yoo Gangsters!

Tjillevippen! Ja det blev en lugn kväll med cola chips osv... Ska upp vid 9 imorn för att hinna jobba lite innan Calle kommer och hämtar mig med sin talgoxmobil (moppe) sen drar vi nog och fiskar upp Tobbe och möjligtvbis någon mer på vägen och sen därefter mot Nicksta innan hopptornet stänger... dom andra gångerna vi art där har vi vart så coola att klättra över stängslet, men det är ett jävla jobb så nu drar vi dit när det är öppet. Ciao! PS! Det finns mer kycklingar än människor i världen

wallla!

tjolahoppsansaaa alla goa läsare, idag har vart en najsig o chillig dag som vanligt me talgoxe gänget, Abbe (vår maskot-apa) o Anton i stan o gjort massa reklam för bloggen o nu går det uppåt i läsar statestiken ska ni veta. Men efter stan drog man me Abbe o gymma 1 ½ timme, men sen fick de vara nog. När jag kom hem tjänade man snabba cash genom att hjälpa morsan me mobilen *katching*. sen tog man en tripp till köket för o fixa lite käk så nu sitter jag här i vardagsrummet o käker o kollar på tv. Men nu får de vara nog för denna gång. Hej då hare gött. Ps: Nazist ledaren Adolf Hitler hade bara en testikel.

Visste ni att?

-All fakta vi har skrivit om är sant!:O jag vet att det kan vara förbluffande! - 166,875,000,000 mail skickas varje dag.!!!! - abbe kommer inte från somalia, utan ett land som heter smlwf, det uttalas somafafifa..!!! - man har ungefär 100000 hårstrån på huvudet! - de flesta vuxna tittar dubbelt så mycket som tonåringar gör! - den första CDn som producerades i USA var Bruce Springsteens låt 'born in the usa' Ps: den grekiska staden Sparta hade 500.000 slavar och bara 25.000 invånare 400 å.fk!

i högtalarna just nu!


Vad nu då?!

Tjingeling hoomies, whats up? Själv kom man nyss hem från en spontan trip in till Stockholm stad med Calle, Tobbe, maskot-Abbe och Anton! vi åkte in dit för att slänga runt lite reklam för bloggen, bestående av papperslappar där det stod talgoxarna.blogg.se, förjävla härlig blogg det där asså! Resten av kvällen går väll ut på att bara ta det lugnt hemma, kanske ska ut en sväng men det går vi närmare in på senare.
Ciao!
PS! Katter har 32 muskler i varje öra
Tjingeling hoomies, whats up? Själv kom man nyss hem från en spontan trip in till Stockholm stad med Calle, Tobbe, maskot-Abbe och Anton! vi åkte in dit för att slänga runt lite reklam för bloggen, bestående av papperslappar där det stod talgoxarna.blogg.se, förjävla härlig blogg det där asså! Resten av kvällen går väll ut på att bara ta det lugnt hemma, kanske ska ut en sväng men det går vi närmare in på senare.
Ciao!
PS! Katter har 32 muskler i varje öra

Pictures of the day!

<-------Tobbe, Abbe & Calle ------->
Dagens reklam
Reklam of the day!

Kändisar nästa!

Wopidoopi alla läsare, nu sitter vi talgoxar på tåget påväg in te stan o vi ska göra lite reklam för bloggen o chilla gal1 självklart har vi våran maskot-apa Abbe o anton me oss. Ps. Getter har rektangulära pupillrar.

för er som inte vet


soooooft

tjobaloba! hemma efter en lång dag med taljoxarna (+anton) ! en fartfylld dag med mycket skoj! som ni har sett på tidare inlägg var vi sugna på lite biff men eftersom det bara var en kyckling som landa på sängen bestämde vi oss för att gå ner till mitt kök och steka BIFF!! oj nu blir det bränt:O ciao! ps: män har sex gånger större chans än kvinnor att bli träffade av blixten!

tråkigt


Schönt hemma!

Godkväll coolingar!
Kom nyss hem från en dag med grabbsen at nicksta, vi tog även en promenad genom en del av Nynäshamn viket ledde till att vi missade tåget. Det hela började med att vi gick från badet till tåget där det var några jobbiga p12 fast flickor, kanske kallas f12 då men jaja... aa men dom började vi lite små mobba, så tillslut gick dom till oss och klämde sig in på vår bänk, så vi tog tåget en station för att slippa dom.
Efter det så gick vi hela vägen tillbaka till stationen vi var på innan och fick vänta en timme på nästa tåg... vi tog det till västerhaninge där Tobe, Alle och Anton försvann åt ett håll och jag hoppade på nästa till Handen. så tillslut kom jag hem och nu sitter jag här och muggar saft! Ciao!
PS! Honungs-bin har hår på deras ögon.
Här kommer lite bilder som ni kan njuta av!
Godkväll coolingar!
Kom nyss hem från en dag med grabbsen at nicksta, vi tog även en promenad genom en del av Nynäshamn viket ledde till att vi missade tåget. Det hela började med att vi gick från badet till tåget där det var några jobbiga p12 fast flickor, kanske kallas f12 då men jaja... aa men dom började vi lite små mobba, så tillslut gick dom till oss och klämde sig in på vår bänk, så vi tog tåget en station för att slippa dom.
Efter det så gick vi hela vägen tillbaka till stationen vi var på innan och fick vänta en timme på nästa tåg... vi tog det till västerhaninge där Tobe, Alle och Anton försvann åt ett håll och jag hoppade på nästa till Handen. så tillslut kom jag hem och nu sitter jag här och muggar saft! Ciao!
PS! Honungs-bin har hår på deras ögon.
Här kommer lite bilder som ni kan njuta av!

Pictures!

Calle gillar musik lite för mycket...
Calle gillar musik lite för mycket...
mysig eld på tågstationen i väntan på tåget
Lägereld på stationen i väntan på tåget
hela crewet i bar överkropp
Hela crewet i bar överkropp!

Snabb uppdate!

Tjillivippen kisar! Just nu så hänger vi grabbar i nicksta, vi ska visa upp våra talanger i hopptornet här. Självklart är hela crewet med men även anton som vi släpade med idag! Vi hörs senare ikväll då det läggs upp bilder också! Ciao! PS! Myror sover inte

moppejonte no.1


Guuuuuuuuuuudmorning

Godmörgön allesammans. Kom nyligen hem till tobbe som jag väckte... Men pallar inte skriva mer right now. C ya! .. . Ps: Fidel Castro har legat med mer än 35000 kvinnor!

Jahapp!

Tjillevippen då var det Jonte här igen då... Dagen har börjat lite halvtaskigt tycker jag, först av att min kollega Calle ringer och väcker mig och säger att han ska komma hit runt sisådär 11 tiden. Efter det så kan man ju bara för det inte somna om med tanken i bakhuvudet att Calle ska storma in i rummet och hoppa ner i sängen... ja somliga vet vad jag menar. Men just nu sitter jag här och äter en frukost gjord för en kung, den består av 2 rostade mackor med smör och ost på, och till det har jag ett glas oboy! Idag ska man fixa lite på baksidan av mitt hus mot en rimlig summa kontanter jag får av far min när jag är klar. Annars efter det blir det väll något kul, inga planer än men det kommer. Truddelutt! PS! Sniglar har 4 näsor.

ZzzZzzzZZZ

Whatup dawg! Calle här och det vankas Zleeeeepy Time @ Amandas place. Har nyss kollat på film med Amanda och hennes moster Fia, the tourist heter den rullen... Helt ok! Även fast dom sov hela filmen hade jag ändå ganska mysigt! Taggade hit med moppen tidigare och på vägen hit träffade man mannen myten legenden Rasmus (och hans kompis) soft! Men Nu kallar sängen, hej hopp gummisnopp!!! Ps: en vuxen talgoxe kan jagas av sparvhökar! Beware

Wapadooo!

Wolli bolli Tobbe här.... Hejsan nu va de ja igen, vänta jag har inte sagt något än. Denna dagen ha varit väldigt chill glidigt te nicksta me talgoxarna Jonte o Calle o så givetvis vår maskot-apa Abbe men jaja ni har redan hört detta i tidigare inlägg så skit i de. Va ska man säga... Nu sitter ja min säng o dunkar musik o som vanligt just chillin' men va man ska hitta på nu då. De vetefan blir nog att sluka chips o öppna en schyst fet super cola av alra bästa kvalité ofc. Imorron kanske de blir klippning me Jonte o sen vetefan. Men de va allt för mej hare bra alla läsare pece out! Ps: på wikipedia kan man välja mellan 51 olika språk.

Back in da ghetto!

Wolli Bolli kisar! Jonte som skriver detta inlägget för den här gången. Dagen har gått ut på att chilla at Calles crib fram till 8snåret då vi tog vårt pick och pack och rörde oss mot nicksta där vi skulle svalka våra schöna kroppar i vattnet, vi fick med oss våran maskot vid namn Abbe. vi kom till och tog några sköna hopp från hopp-tornet. Efter det så rörde vi oss tillbaka till VH där jag och calle gick hem mot han igen och tobbe och abbe gick mot gymmet för att pumpa. jag och calle rullade sedan på han racer-moped hem till mig för att dumpa mig och han skulle vidare till Amanda. Så nu sitter jag här, kvällen kommer nog gå ut på att just chillin som vi säger här i ghettot! Ciao! PS! Schimpanser är det enda djuret som känner igen sig i en spegel.

Itz da shiiit

Wolli bolli! Nu är Calle som skriver det 2:a inlägget någonsin som talgoxe! Vi talgoxar are chillin in My crib och vi ska dra och kvällsdoppa oss i det underbart sköna vattnet i nicksta! Givetvis har vi våran lilla maskot-apa med oss vid namn abdikadir ahmedur cigall, aka abbe:) han kan tyvärr inte simma så bra. Dagens uppdrag som talgoxe är att hålla koll på abbe så han inte druknar... Men nu är det käk! Ciao. Ps: i England kallas cigaretter fag!

Välkommen till våran nya mega jätte super snabba ultrablogg!

Tjingeling kisar! Ny blogg hoppas DU följer oss genom vått och torrt! Uppskattas gudomligt mycket av oss skapare av den ljuvliga bloggen! Vi är 3 kisar på 16 vårar som spenderar dagarna genom att komma på nya vilda busstreck:) Lite fakta om oss! Tobias: Sko strl... 8, Längd... 17,7 dm, Favorit djur... Dinosaurie, Lukt... 3 varv, Calle: Sko strl... 9, Längd... 1,72 m, Favorit djur... Vandrande pinne, Lukt... Elektricitet, Jonte: Sko strl... 7 2/3, Längd... 1725 mm, Favorit djur... Lila elefant, Lukt... Låda. Ps! En snigel kan sova i tre år!

RSS 2.0